UKLJUČI SE!

BEOGRAD

U deset IDEA prodajnih objekata Beograđani imaju priliku da odlažu aluminijske limenke u Pametne prese i time se, ostvarujući popuste pri kupovini u Idea i Roda prodajnim objektima, na kreativan način uključe u proces reciklaže!

Beograđani, sakupljajte limenke i odlažite ih na jednu od 10 lokacija u gradu korišćenjem SOLAGRO aplikacije. Jednostavnim unošenjem kodova u aplikaciju, prilikom odlaganja limenki, generišu se bodovi koji se zatim mogu zameniti za vaučere. Vaučeri donose do 25% popusta na artikal po izboru* u Idea I Roda prodajnim objektima.

 1. Kreirajte vaš lični nalog na web aplikaciji Solagro
  Solagro web aplikaciji možete pristupiti putem ovog linka. Potrebno je da kreirate svoj nalog, gde ćete prikupljati bodove i ostvarivati popuste za kupovinu u Idea i Roda prodajnim objektima.
 2. Ubacite limenke u pametne prese
  Limenku ubacite u otvor s prednje strane prese. Nakon svake ubačene limenke, neophodno je da povučete ručicu nadole, čime će se limenka ispresovati. Na ekranu možete da pratite evidenciju ukupnog broja ubačenih limenki.
 3. Upišite kôd sa pametne prese u web aplikaciju Solagro
  Nakon završetka ubacivanja limenki, na ekranu uređaja će se pojaviti jedinstveni kôd koji je potrebno uneti u aplikaciju. Na vašem nalogu postoji dugme za ubacivanje kôda koje je potrebno pritisnuti kako bi se otvorila stranica sa poljima u koja se unosi generisani kod.
 4. Prikupljajte bodove i zamenite ih za vaučere koje možete iskoristiti na platnim kasama Idea objekata
  Svaka limenka donosi određen broj poena koje možete iskoristiti za preuzimanje vaučera. Vaučer za popust pri narednoj kupovini će se naći u korpi u vašoj aplikaciji i sadržaće jedinstven bar-kôd. 
 5. Iskoristite vaučer na prodajnim kasama u Idea i Roda marketima
  Prilikom kupovine nekog artikla na koji želite da ostvarite popust u Idea i Roda prodavnicama, na kasi pokažite i skenirajte bar-kôd iz vaše korpe u aplikaciji.

PAMETNO RECIKLIRAJ! ZA BEOGRAD.

NAPOMENA: Rok važenja vaučera je 7 dana. Preporuka je da popust za kupovinu iskoristite na prodajnom mestu gde limenke najčešće reciklirate.

* popust se obračunava na kasi, ne sabira se sa drugim popustima i važi za kupovinu obavljenu od strane fizičkih lica, bez obzira na način plaćanja. Popust se ne odnosi na artikle sa oznakom AKCIJA, KONAČNA CENA i na artikle snižene uz Super karticu, za članove Super kartice, na akcizne artikle, artikle tehnike, dnevne novine, časopise i sveže meso.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.