VESTI

07.07.2023.

Carlsberg daruje najvrednijeg reciklera nezaboravnim odmorom

U sklopu projekta „Pametno recikliraj“, tokom jula meseca, stanovnici Zrenjanina imaće priliku da odlaganjem PET i Tetra Pak ambalaže, limenki i staklenih flaša sa posebnom nalepnicom RECIKLIRAJ u pametne uređaje u Idea i Roda prodajnim objektima, učine dobro delo za životnu sredinu, ali i dobiju vredne nagrade i popuste pri kupovini.

 

Naime, kompanija Carlsberg Srbija – čiji se proizvodi mogu reciklirati – na kraju meseca će nagraditi najuspešnijeg reciklera sjajnim vikendom u Buzzofski kućici, poznatom i veoma popularnom mestu za odmor i uživanje koje spaja netaknutu prirodu i savremeni luksuz u Specijalnom rezervatu prirode Zasavica. Ovim putem, Carlsberg podržava projekat „Pametno recikliraj“ i dodatno motiviše Zrenjanince da doprinesu održavanju životne sredine i podignu svest javnosti o značaju reciklaže i ponovne upotrebe ambalažnog otpada.

 

Svi koji su zainteresovani za učešće u nagradnom konkursu potrebno je da se registruju  na aplikaciji https://zr.solagro.app, i iskorišćenu ambalažu odlože u pametne uređaje, postavljene na 12 lokacija u Zrenjaninu, odnosno u IDEA i Roda prodavnicama i kioscima na gradskim lokacijama.Unošenjem koda u aplikaciju, koji se dobija pri odlaganju ambalaže, sakupljaju se bodovi. Recikleri će moći da prikupe i do 25 odsto popusta na kupovinu u pomenutim trgovinskim lancima, dok će najuspešniji kao nagradu dobiti pomenuti nezaboravni vikend u jednom od najtraženijih smeštaja u Srbiji.

 

Detaljnije informacije o uslovima učešća dostupne su u Pravilniku, koji se nalazi u okviru Solagro aplikacije.

 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.