VESTI

01.06.2023.

Kompanija Knjaz Miloš nagrađuje najvrednije reciklere jednim biciklom svake nedelje u junu!

Građani Zrenjanina koji tokom juna recikliraju iskorišćenu ambalažu proizvoda sa nalepnicom „Recikliraj“, kupljenih u IDEA i Roda prodavnicama imaju priliku da osvoje vredne nagrade! Najbolje reciklere, koji odlože najveći broj limenki, PET, Tetra Pak i staklene ambalaže, kompanija Knjaz Miloš, jedan od najvećih proizvođača mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka nagradiće biciklom svake nedelje u mesecu.

Svi koji su zainteresovani za učešće u nagradnom konkursu potrebno je da se registruju  na aplikaciji https://zr.solagro.app, i iskorišćenu ambalažu odlože u pametne uređaje, postavljene na 12 lokacija u Zrenjaninu, odnosno u IDEA i Roda prodavnicama i kioscima na gradskim lokacijama.Unošenjem koda u aplikaciju, koji se dobija pri odlaganju ambalaže, sakupljaju se bodovi, a recikleri sa najviše prikupljenih poena na nedeljnom nivou imaju mogućnost da osvoje bicikl.

Najbolji recikleri i, ujedno, dobitnici nagrada određivaće se svake nedelje na osnovu broja bodova osvojenih u prethodnom periodu, a presek osvojenih bodova realizovaće se:

Tokom trajanja nagradnog konkursa u ovom mesecu, jedan učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade, a detaljnije informacije o uslovima učešća dostupne su u Pravilniku, koji se nalazi u okviru Solagro aplikacije.

Kompanija Knjaz Miloš podržala je projekat „Pametno recikliraj“, koji omogućava Zrenjanincima da iskorišćenu ambalažu vrate kroz pametni sistem za reciklažu, čime ona prestaje da bude otpad i postaje dragocen resurs za ponovnu upotrebu.

PAMETNO RECIKLIRAJTE I DOPRINESITE OČUVANJU ŽIVOTNE SREDINE!

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.