VESTI

01.05.2023.

Majske nagrade za najvrednije reciklere dodeliće kompanija Tetra Pak

Reciklažom višeslojne kartonske ambalaže mogu nastati mnogi korisni proizvodi, i zato je važno da svako upotrebljeno pakovanje bude ispravno odloženo i reciklirano. Projekat PAMETNO RECIKLIRAJ pomaže Zrenjanincima u ispravnom i jednostavnom odlaganju otpada, omogućavajući im istovremeno odlaganje sveg ambalažnog otpada, kroz prvi pametni sistem za reciklažu u Srbiji.

Odlaganjem proizvoda koji imaju nalepnicu „Recikliraj“ i koje možete pronaći u IDEA i Roda prodavnicama u Zrenjaninu u jedan od pametnih uređaja širom Zrenjanina i unošenjem kodova u aplikaciju https://zr.solagro.app imate priliku da ostvarite vredne popuste, a takođe i da osvojite jednu od nagrada koje je za maj najvrednijim reciklerima namenila kompanija Tetra Pak:

  1. mesto – Vaučer za kupovinu u Tehnomedia prodavnicama, u vrednosti od 18.000 dinara
  2. mesto - Vaučer za kupovinu u Sport Vision prodavnicama, u vrednosti od 12.000 dinara i
  3. mesto - Vaučer za kupovinu u knjižarama Delfi, u vrednosti od 6.000 dinara.

 

Ne zaboravite da tokom maja posetite i neke od Idea i Roda prodavnica u Zrenjaninu, u kojima će kompanija Tetra Pak, zajedno sa kompanijama Imlek i Nectar, koje joj pružaju značajnu podršku na ovom projektu, građanima bliže predstaviti projekat PAMETNO RECIKLIRAJ, ali i način i značaj ispravnog odlaganja i reciklaže višeslojne kartonske ambalaže.

 

Biraj prirodno! Biraj karton!

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.