VESTI

20.04.2023.

Nova lokacija pametne prese za reciklažu aluminijumskih limenki u Beogradu

Dragi Beograđani, zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o novoj lokaciji pametne prese u Beogradu, koju sada možete naći i u Starom gradu, u Idei Dorćol, ulica Cara Dušana 36-40.

U susret Svetskom danu planete Zemlje i Beogradskom maratonu, pozivamo vas da dođete, u petak, 21. aprila 2023., na promociju pametne prese u Idei Dorćol, i tako podržite reciklažu aluminijumskih limenki u našem gradu.

Postoje mnoge zanimljivosti i činjenice vezane za važnost reciklaže aluminijuma, više o tome možete pronaći na našim Facebook i Instagram profilima. Pratite nas na https://www.instagram.com/pametno_recikliraj_beograd/ i https://www.facebook.com/PametnoReciklirajBeograd , gde možete dobiti informacije o zanimiljvostima na našem projektu, ali i o nagradama koje možete osvojiti odlaganjem limenki u pametne prese.

U Beogradu trenutno ima 10 pametnih presa, postavljenih na lokacijama Idea prodavnica, koje možete videti na ovoj stranici. Kako bi ste se uključili u sistem nagrađivanja potrebno je da preuzmete aplikaciju https://solagro.app/, registrujete se i pratite informacije u postupku reciklaže. Reciklažom limenki dobijate poene i mogućnost ostvarivanja popusta pri kupovini u Idea, Roda i Merkator prodavnicama.

Pametno reciklirajte, budite deo čistijeg Beograda, odlažite limenke u pametne prese, a uz to UŽIVAJTE U NAGRADAMA!

 

 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.