UKLJUČI SE!

ZRENJANIN

Sakupljajte popuste koje možete koristiti pri kupovini u Idea i Roda prodajnim objektima, ili ostvarite druge nagrade! U Zrenjaninu su postavljeni pametni uređaji za reciklažu PET i Tetra Pak ambalaže, limenki i staklenih flaša. Na više lokacija u gradu, građani Zrenjanina mogu da recikliraju sve proizvode kompanija Coca-Cola Hellenic, Carlsberg, Imlek, Rauch, Nektar, Red Bull i Knjaz Miloš koji su sa bočne strane obeleženi zelenom nalepnicom Recikliraj.

Odlažite ambalažu u pametne reciklažne uređaje i na taj način donesite zelenije sutra Zrenjaninu. Reciklažom ambalaže u pametnim uređajima ostvarujete mogućnost dobijanja popusta pri kupovini u Idea i Roda prodajnim objektima, kao i robnih nagrada koje obezbeđuju partneri projekta!

  1. Sakupljajte ambalažu obeleženu nalepnicom RECIKLIRAJ. Posebno obeležene proizvode, čija se ambalaža može odlagati u pametne uređaje, možete pronaći u Idea i Roda prodajnim objektima.
  2. Aktivirajte nalog na Solagro web aplikaciji na LINKU. Svakim odlaganjem ambalaže, imate mogućnost sakupljanja bodova kojim ostvarujete popuste za kupovinu u Idea i Roda prodajnim objektima. Odlaganje ambalaže je moguće i bez sakupljanja bodova.
  3. Pronađite pametne uređaje za reciklažu na više lokacija u Zrenjaninu i ubacite sakupljenu ambalažu. Nakon ubacivanja, na ekranu uređaja će se pojaviti jedinstveni kod koji je potrebno da unesete u aplikaciju. Ubacivanjem koda u aplikacuju sakupljate bodove koje možete iskoristiti za vaučer za popuste pri kupovini, ili pak neku drugu raspoloživu nagradu koja vam odgovara!
  4. Vaučere možete koristiti na prodajnim kasama u Idea i Roda objektima. Svaki vaučer sadrži bar kod koji se skenira prilikom naplate na kasi.

Napomena: Popust se obračunava na kasi, ne sabira se sa drugim popustima i važi za kupovinu obavljenu od strane fizičkih lica, bez obzira na način plaćanja. Popust se ne odnosi na artikle sa oznakom AKCIJA, KONAČNA CENA i na artikle snižene uz Super karticu, za članove Super kartice, na akcizne artikle, artikle tehnike, dnevne novine, časopise i sveže meso.

PAMETNO RECIKLIRAJ! ZA ZRENJANIN.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.